İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sucuoğlu: "Çiftçilerin muhatabı yok"

Sucuoğlu: “Çiftçilerin muhatabı yok”

UBP Lefkoşa Milletvekili Faiz Sucuoğlu, Çiftçiler Birliği eylemlerini değerlendirdi. Sucuoğlu; "Çiftçiler Biriliği'nin eyleminin zamanlaması bence stratejik olarak yanlıştır. Şu anda karşılarında sorun çözecek bir muhatapları yoktur" dedi.

Yayın Tarihi: 01/07/15 15:19
okuma süresi: 2 dak.
Sucuoğlu: “Çiftçilerin muhatabı yok”
A- A A+

Kıbrıs Postası

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Milletvekili Faiz Sucuoğlu, Çiftçiler Birliği'nin iki gündür sürdürdüğü araçlı eylemi değerlendirdi. Sucuoğlu, eylemin kendi şahsi görüşüne göre stratejik olarak zamanlamasının yanlış olduğuna değinerek "Çiftçinin şu anda muhatabı yok" dedi.

Sucuoğlu, katıldığı bir televizyon programında çiftçinin geçtiğimiz gün yaptığı eylemlerde muhatap bulamayarak kapı kapı gezdiğini söyleyerek: "Çiftçi muhatap bulamamıştır. Başbakan ile görüştüler sonuç alamadılar, bakan ile görüştüler sonuç almadılar. CTP Başkanı ve gelecekteki başbakan ile görüştüler. Sayın Talat hangi statü ile kabul etti çiftçileri?" diye sordu.

"Geçiş dönemi yaşanıyor"

Ülkede yönetsel anlamda bir geçiş dönemi yaşandığına değinen Sucuoğlu; Başbakan'ın önceki gün iki yıllık sürecini tamamlayarak basına açıklama yaptığını, hükümetin valizini toplayarak gitmeye hazırlandığını söyledi.

"Zamanlaması yanlış"

Sucuoğlu, çiftçilerin eyleminin zamanlama bakımından yanlış olduğuna değinerek; "Yeni hükümetin kurulması ile bu konu gündeme gelmeliydi veya daha öncesinde. Şu anda çiftçinin muhatabı yoktur. Evet biliyoruz daha fazla bekleyemezlerdi. Verilen sözler tutulmadı bunu da kabul ediyorum. Fakat hükümetin de motivasyonu gitmiştir. İki gün sonra görevini devredecek bir hükümet var karşımızda." dedi.

"Yeni hükümetin ilk görevi"

Sucuoğlu yeni hükümetin ilk iş olarak önünde çiftçilerin sorunlarını bulacağına değinerek "Bu proplemlere çözüm bulmadan hükümet kurma düşüncesi yanlış olur, kaosla başlamak olur" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.