İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş'tan hükümet ortağı CTP'ye sitem!

Denktaş'tan hükümet ortağı CTP'ye sitem!

Koalisyon hükümeti kurma çalışmaları çerçevesinde, Cumhuriyet Meclisi'nde temsil edilen siyasi partilere ziyaretler başlatan CTP-BG Genel Başkanı Mehmet Ali Talat başkanlığındaki heyet, günün son ziyaretini mevcut hükümet ortağı DPUG'ye yaptı. Kendilerinin de bir taslak hazırladığının altını çizen DPUG Genel Başkanı Serdar Denktaş, "Herkes görüşmelere balayı ile başladı, biz kavga ile" diyerek sitemde bulundu.

Yayın Tarihi: 01/07/15 16:06
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş'tan hükümet ortağı CTP'ye sitem!
A- A A+

Kıbrıs Postası – Meryem Ekinci/Filiz Seyis

CTP-BG Genel Başkanı Mehmet Ali Talat başkanlığındaki CTP heyeti, UBP ve TDP'nin ardından DPUG'yi ziyaret etti.

Talat: "Esas görüşmeler yarından sonra"

Bugünkü görüşmelerin ilk tur, sohbet ve görüş alışverişi niteliğinde geçtiğini ifade eden Talat, DP'nin CTP ile hala hükümette olması nedeniyle ayrı bir özellikte olduğunun altını çizdi.

Esas hükümet görüşmelerinin yarından sonra başlayacağını kaydeden Talat, CTP'nin öngörüleri ile DP'nin yaklaşımlarının ne derece yakın olabileceğinin de yarından sonra görülebileceğini ifade etti.

Bir taslak da DP'den…

Denktaş ise sorunlu bir dönem olması nedeniyle Kalyoncu'ya başarılar dileyerek sözlerine başladı.

Demokrat Parti'nin de bir taslak hazırladığını ifade eden Denktaş, "Hükümette oluruz olmayız, doğru politikaları desteklemeye devam edeceğiz. Bugün kavga zamanıdır, herkes görüşmelere balayı ile başladı, biz kavga ile" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.