İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Adaylar tercihlerini 6-14 Temmuz'da kılavuzdan yapabilecek

Adaylar tercihlerini 6-14 Temmuz'da kılavuzdan yapabilecek

Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi, ÖSYM Başkanlığı'nın 2015 YGS-LYS sonuçlarını 30 Haziran'da açıkladığına dikkat çekerek, aday öğrencilerin tercihlerini 6–14 Temmuz tarihleri arasında tercih kılavuzundan yapabileceklerini duyurdu.

Yayın Tarihi: 02/07/15 17:19
okuma süresi: 1 dak.
Adaylar tercihlerini 6-14 Temmuz'da kılavuzdan yapabilecek
A- A A+

Daireden yapılan açıklamada, KKTC kontenjanlarının da kılavuzda yer aldığı belirtilerek, kontenjandan yararlanmak isteyen adayların ilgili program kodunu yazarak tercihte bulunabilecekleri belirtildi.

Adaylar, tercih bildirim işlemini tamamladıktan sonra tercih süresi içerisinde tercihlerde değişiklik yapabileceklerdir. Tercih süresi tamamlandıktan sonra tercihlerde değişiklik ve düzeltme yapılamayacak.

TC yüksek öğretim programlarına yerleşme alan öğrenciler ise Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi'ne giderek dosya işlemlerini tamamlayacaklar.

Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarından faydalanmak isteyenler de yerleşme sonuçları açıklandıktan sonra 10 gün içerisinde başvurularını daireye yapacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.