İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bize 2 gün müsaade!

Bize 2 gün müsaade!

Kıbrıs Postası Gazetesi yepyeni bir tarz ve yeni bir habercilik üslubu ile Pazartesi günü karşınıza çıkacağını birkaç gündür duyuruyoruz.

Yayın Tarihi: 04/07/15 09:43
okuma süresi: 1 dak.
Bize 2 gün müsaade!
A- A A+

Bu konudaki hummalı çalışma son hızıyla devam ederken, siz okuyucularımızdan gelen merak ve heyecan dolu mesajlar; bizi daha iyisini yapmak Pazartesi günü çok dahi iyisi ile karşınıza çıkmak için kamçılıyor. Kılı kırk yarıyoruz.

Şimdi siz değerli okuyucularımızdan 48 saatlik bir müsaade istiyoruz. Kıbrıs Postası yayınına iki gün ara vererek, bahsettiğimiz ve heyecanla beklenen yenilenme çalışmalarının son rötuşlarını yapmak için siz değerli okuyucularımızla iki gün boyunca buluşamayacağız. Yani Cumartesi ve Pazar günü Kıbrıs Postası Gazetesi basılmayacak ve bayideki yerini almayacak.

Tabi ki ülkenin ve dünyanın gelişen olaylarını anlık olarak www.kibrispostasi.com internet gazetemiz yayınlarına bu iki gün boyunca aynen devam etmek suretiyle siz okuyucularını asla habersiz bırakmayacak.

Bize iki gün müsaade. Beklediğinize değecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.