İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Çiftçilerin eylemi 3'üncü gününde

Çiftçilerin eylemi 3'üncü gününde

"Arpa fiyatlarının geç ve maliyetin altında açıklanmasını, bunun yanında 2014 ile 2015 Doğrudan Gelir Desteği ve mazot desteği ödemelerinde yaşanan gecikmeleri" protesto eden çiftçiler, traktör, kamyon ve biçerdöverlerle eylem yapıyor.

Yayın Tarihi: 03/07/15 08:00
okuma süresi: 1 dak.
Çiftçilerin eylemi 3'üncü gününde
A- A A+

Eylem nedeniyle Başbakanlık önündeki yol halen trafiğe kapalı.

Birlik Başkanı Hüseyin Çavuş Kelle, hükümetin hiçbir önerilerini kabul etmediğini ve "ben kararı verdim" mantığında olduğunu savunarak, üreticinin tepkisinin de buna olduğunu söyledi.

Kelle, hükümete; "arpa alımını durduralım ve açıklanan arpa fiyatını geri çekelim, bize yeni hükümetle müzakere şansını tanıyın" talebinde bulunduklarını ancak olumlu yanıt alamadıklarını ifade etti.

Çiftçiler Birliği olarak görüşme ve diyalog kapılarını kapamadıklarını ancak mevcut hükümetin müzakereden taraf olmadığını savunan Kelle, bunu durumu eleştirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.