İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

DPUG yeni siyaset vizyonunu açıkladı...

DPUG yeni siyaset vizyonunu açıkladı...

Demokrat Parti Ulusal Güçler'in (DPUG), "yeni siyaset vizyonu" basın toplantısıyla tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 07/07/15 13:39
okuma süresi: 2 dak.
DPUG yeni siyaset vizyonunu açıkladı...
A- A A+

"Demokrasi Paketi", "Ekonomik Paket", "Kıbrıs sorunu" ve "Türkiye ile ilişkiler" adıyla dört ana başlık altında hazırlanan yeni vizyonu tanıtma toplantısı Lefkoşa Merit Otel'de gerçekleştirildi.

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, bir süredir ülkeden yükselen sesleri dikkate alarak yeni vizyon hazırlanması gerektiğini düşündüklerini anlattı.

Projeye Demokrat Parti Ulusal Güçler değil de profesyonel bir ekiple yola çıkmayı planladıklarını belirten Denktaş, Sosyolog Kudret Akay'ın bu yönde görevlendirildiğini ve 4 ana başlıkta rapor hazırlandığını söyledi.

Denktaş, Halkın her kademesinden katkı istediklerini kaydederek, raporda önemli reformların yer aldığını, özellikle de vergi reformu üzerinde durduklarını vurguladı.

Vergi reformu ile göç yasasının düzeltilmesine de katkı sağlanabileceğini kaydeden Denktaş, yöntemler üzerinde tartışmaya devam ettiklerini söyledi.

Denktaş, daha sonraki günlerde sivil toplum örgütleri ile de ayrı bir toplantı yapacaklarını ve fikirlerini alacaklarını belirtti.

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın konuşmasının ardından Sosyolog Kudret Akay raporun sunumunu gerçekleştirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.