İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Lara Fabian konserinde skandallar zinciri!

Lara Fabian konserinde skandallar zinciri!

Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 19.'su düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali'nin kapanış konseri dün akşam dünyaca ünlü Belçikalı sanatçı Lara Fabian'ın konseriyle son buldu ancak konser öncesi yaşanan bir dizi skandal geceye gölge düşürdü.

Yayın Tarihi: 10/07/15 11:53
okuma süresi: 2 dak.
Lara Fabian konserinde skandallar zinciri!
A- A A+

Kıbrıs Postası'na konuşan bir kaynak, Lara Fabian'ın Salamis Harabeleri'nde düzenlenen konsere gitmek için otelden 3 Mercedes Vito eşliğinde ayrıldığını ancak araçların 'özel bir şikâyet' üzerine yolda polisler tarafından durdurulup 'T-İzni' yoklaması yapıldığını söyledi.

Ayni kaynak söz konusu talihsizlik sırasında şoför ile polis arasında sert tartışmaların yaşandığını ve bu sırada Fransız Sanatçı'nın konseri iptal etmek için harekete geçtiğini ancak sonra zorlukla ikna edildiğini söyledi.

Ardından konser yerine gelip tüm hazırlıklarını yapan sanatçı, konser saati gelip de sahneye çıkmak için hareketlenince, görevliler tarafından 'şimdi başlayamazsınız' diye durduruldu.

Kıbrıs Postası'na konuşan kaynak "Lara Fabian'a protokol henüz konsere gelmedi, başlayamazsınız denildi. Sanatçı bu duruma çok üzüldü. Bana sorarsanız bir daha değil KKTC'ye gelmek, ada üzerinden uçakla bile geçmez" diye konuştu.

Rum kesiminin bu konseri engellemek için çok uğraşlar verdiğini ancak Gazi Mağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in olağanüstü çabalarının bu konserin gerçekleştiğini anlatan kaynak "İsmail Bey çok uğraştı, bu konser onun sayesinde oldu. Ancak bu talihsiz olaylar konsere gölge düşürdü" diye konuştu.

Tüm dünyada 20 milyondan fazla albüm satan, dünya müzik ödüllerinde "Dünyanın en çok satan Belçikalı sanatçısı ödülünü kucaklayan Lara Fabian 1991 yılında yayınladığı ilk Fransızca albümünden son albümü "Le Secret'e kadar tüm uluslararası Fransızca ve İngilizce hitleriyle dünyada tanındı. Fransa ve Kanada'nın en çok satan kadın sanatçılarından Lara Fabian ilk İngilizce albümüyle Japonya'dan Amerika'ya kadar tüm dünyada bir numara olduğundan beri en çok sevilen kadın sanatçı oldu. Lara Fabian "Je t'aime" şarkısı ile dünyanın en çok satan Fransızca şarkılarından birine imza attı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.