İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Reşat: "Formaliteler bitiyor gerçekler başlıyor"

Reşat: "Formaliteler bitiyor gerçekler başlıyor"

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat bugünkü köşe yazısında bugün Meclis'te güvenoyu'na sunulacak olan Hükümet Programı'nı yazdı.

Yayın Tarihi: 27/07/15 08:28
okuma süresi: 2 dak.
Reşat: "Formaliteler bitiyor gerçekler başlıyor"
A- A A+

Reşat, "Bütün bu gelişmeleri matah ve önemli gelişmeler gibi izledik ve haberleştirdik. Kamuoyunu bilgilendirdik. CTP Kurultayı ve Mehmet Ali Talat'ın seçilmesini. Talat'ın DP'ye değil de UBP'ye yönelmesi ve sonrasında UBP ile hükümet kurmasını. Sonra bakanlık koltuklarına kimlerin oturacağını, bir iki sürprizin dışında yeni bir şey paylaşamadık okuyucumuzla. Hemen akabinde geldi hükümet programı. Onu da haberleştirdik, kamuoyunun takdirine sunduk. Hem de Meclis'te okunmadan önce. Her alanda zaten bilinen vaatler bir kez daha tekrarlandı. Tek farkla bazı noktalarda zaman sınırlaması kondu. Ancak zaman aşılırsa ne yapılacağı, kendi kendilerine nasıl yaptırım uygulayacakları ile ilgili bir şey yok. Cumartesi günü uzun uzun tartışıldı Hükümet Programı, hemen her vekil söz aldı, eleştirdi, savundu."

Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.