İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Akademi Kıbrıs: "Bu topraklarda yaşamanın bedeli her zaman ağır olmuştur"

Akademi Kıbrıs: "Bu topraklarda yaşamanın bedeli her zaman ağır olmuştur"

Akademi Kıbrıs Gelişim Platformu son günlerde Türkiye'de yaşanan Törer olaylarıyla ilgili bir değerlendirme bildirisi yayınladı.

Yayın Tarihi: 28/07/15 09:37
okuma süresi: 2 dak.
Akademi Kıbrıs: "Bu topraklarda yaşamanın bedeli her zaman ağır olmuştur"
A- A A+

Bildiride şu satırlara yer verildi. "Türkiye'de ki kardeşlerimizin dirliğine, birliğine, beraberliğine; huzuruna, barışına yönelik gölge düşürmek isteyen ve istikrarlı büyümesini bozmak; Türkiye'de yaşayan etnik grupların arasına nifak sokmak girişiminde bulunanların yapmış olduğu bu çirkin saldırıları esefle kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bu zamana kadar olduğu gibi Çanakkale'deki ruhla bundan sonra da 2023 hedeflerine, gelecek 2053 ve 2071 Türkiye'sine emin adımlarla yürüyüşüne hızla devam edecektir. Geçmişten aldığımız güçle, geleceğe emin adımlarla yürüyecektir. Türkiye'de, yapılan bu ve buna benzer oynanmak istenilen oyunlara izin verilmeyecek ve kutlu yürüyüşünü bu oyunlar durduramayacaktır. Bunun için hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak için var gücümüzle birlikteliklerini koruyacaklardır.. Bu kötülükleri el birliği ile yeneceğiz. Bu üzücü olayda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına Cenab-ı Allah'tan sabr-ı cemil diliyoruz'' denildi.

BUGÜN BİR OLMA, DİRİ OLMA GÜNÜDÜR

Türk milletinin birliğini, dirliğini, huzurunu bu tarz oyunlarla bozmak isteyenlere geçmişte fırsat vermediğimiz gibi bugünde bu millet asla fırsat vermeyecektir. Tam tersine bizi millet olarak daha da perçinleyecek ve kenetleyecektir. Bundan medet umanlar yanıldıklarını pek yakında da anlayacaktır. Her zaman söylediğimiz gibi Akademi Kıbrıs her daim Türkiye'nin yanındadır. terörün dili, dini, ırkı ve milleti yoktur. Bugün bir olma, diri olma günüdür" diye belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.