İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Komünist Emek Hareketi: "Günay Özarslan'ın katili TC devletidir"

Komünist Emek Hareketi: "Günay Özarslan'ın katili TC devletidir"

Komünist Emek Hareketi yayımladığı basın açıklaması ile Halk Cephesi üyesi Günay Özarslan'ın 'katili'nin Türkiye Cumhuriyeti Devleti olduğunu belirtti. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 28/07/15 10:19
okuma süresi: 2 dak.
Komünist Emek Hareketi: "Günay Özarslan'ın katili TC devletidir"
A- A A+

Günlerdir TC Devleti "IŞİD operasyonu" adı altında devrimcilere acımasızca saldırmakta ve devrimci mücadeleyi bastırmaya çalışmaktadır.

Gelinen aşamada geçtiğimiz günlerde evine zorla girilip katledilen Halk Cephesi üyesi devrimci şehit Günay Özarslan; dün günlerce Gazi Mahallesi'nde süren direnişin ardından toprağa verilmiştir.

Faşist TC Devleti devrimci şehit Günay Özarslan'ın cenazesini tam 3 gün boyunca yakınlarına teslim etmemiştir.

Suruç'ta katledilen devrimcilerin ardından devrimci şehit Günay Özarslan'ın katledilişi biz Kıbrıs'ta yaşayan devrimcileri derinden üzmüş ama mücadelede düşmana duyduğumuz kin'i bin kez daha artırmıştır.

Günay Özarslan'ın evine zorla girip onu savunmasız bir şekilde kurşuna dizenlerle, Suruç'taki katliamı düzenleyenler ayni devletin ayni eli kanlı katilleridirler!

Kıbrıs'ı işgali altında tutan da; IŞİD'i besleyen de, şehidimiz Günay Özarslan'ın katili de TC Devleti'dir.

Ama bilinmelidir ki Günay'lar, Elif'ler veya Kıbrıs'ta geçmişte katledilerek şehit düşürülen Devriş Ali Kavazoğlu'lar, Kostas Mişaulis'ler ÖLÜMSÜZDÜR!

İşçi sınıfı'nın örgütlü mücadelesi ve devrimcilerin onurlu kavgasının verdiği korku faşizm'i her gün daha çok köşeye sıkıştırmaktadır!

Faşizm korkmaya devam etsin!

Devrimcilerin sınıf kavgası devrimciler toprağa düşünce bitmez!

Daha da büyüyerek devam eder!

Günay'ın ailesi, yakınları ve tüm Halk Cephesi ailesine Kıbrıs'tan yoldaşça başsağlığı dileriz.

Günay Özarslan yoldaş ölümsüzdür!

Komünist Emek Hareketi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.