İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Korkmazhan: "CTP-BG / UBP koalisyonu halktan güvenoyu almadı"

Korkmazhan: "CTP-BG / UBP koalisyonu halktan güvenoyu almadı"

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan yaptığı yazılı açıklamada, CTP-BG/UBP hükümetinin meşruluğunu yitiren meclisten güvenoyu almasının, halktan güvenoyu almadığı gerçeğini değiştirmeyeceğini belirterek, halkın CTP-BG/UBP hükümetine güven ve inancının olmadığını vurguladı.

Yayın Tarihi: 28/07/15 11:36
okuma süresi: 2 dak.
Korkmazhan: "CTP-BG / UBP koalisyonu halktan güvenoyu almadı"
A- A A+

Halkın mecliste temsil edilen siyasi partilere ve mevcut siyasi yapıya öfkeli olduğuna ve değişim yönünde güçlü bir iradesi bulunduğuna dikkat çeken Korkmazhan, halkın %63'nün Anayasa Değişiklik Referandumu'nda Hayır oyu kullandığını, yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise büyük değişimlere imza attığını kaydetti.

CTP-BG ve UBP'nin statükolarını korumak ve halkın değişim ile çözüm istencini berhava etmek için koalisyon oluşturduklarını vurgulayan Korkmazhan, halkın değişim ve çözüm istencinin geciktirilebileceğini ancak asla engellenemeyeceğini kaydetti.

CTP-BG/UBP hükümetinin halka rağmen kurulduğunu ve uzun ömürlü olmayacağını ifade eden Korkmazhan, biran önce erken seçime gidilmesini talep etti.

Değişimin önünü BKP açacak.

Birleşik Kıbrıs Partisi'nin halk nezdinde güven, inanç ve destek kazanmaya devam ettiğini kaydeden Korkmazhan, BKP'ye katılımların ve örgütlenme çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünün altını çizdi.

BKP'nin nitelikli kadroları ve ülke sorunlarına köklü çözümler getiren çağdaş programı ile değişimin önünü açacağını kaydeden Korkmazhan, tüm engellemelere ve anti-demokratik seçim sistemine rağmen önümüzdeki seçimlerinde BKP'nin güçlü bir şekilde parlementoda yerini alarak, mevcut parlementodaki statükocu anlayışı yıkacağını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.