İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Ay ışığı altında barış mesajları

Ay ışığı altında barış mesajları

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Lider Nikos Anastasiadis 8 Haziran'da Limasol'da birlikte izledikleri tiyatro oyununun ardından bu kez dün akşam Mağusa'da Othello Kalesi'nde buluştu.

Yayın Tarihi: 29/07/15 07:38
okuma süresi: 1 dak.
Ay ışığı altında barış mesajları
A- A A+

Kıbrıs'taki toplumları yakınlaştıracak kültürel etkinlikleri desteklemek ve yardımcı olmak amacıyla oluşturulan Kültür Komitesi'nin organize edilen, geceye yoğun ilgi vardı.

İki tarafın müzakerecileri Özdil Nami ile Andreas Mavroyiannis, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barh Eide ile BM Kıbrıs Özel Temsilcisi Lisa Buttenheim'ın yanında dini temsilciler de etkinlikte yer aldı.

Kıbrıs'ın hem güneyi hem de kuzeyinden izleyicilerin yer aldığı tarihi gecede iki toplumlu müzik grubu "Kyprogenia" tarafından verilen "Ay ışığı altında bizim müziğimiz" isimli bir konser gerçekleştirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.