İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst yazdı: "Hayalimizin gerçeğe dönüşmesi"

Dürüst yazdı: "Hayalimizin gerçeğe dönüşmesi"

Köşe yazarlarımızdan Dr. Çiğdem Dürüst bugünkü köşe yazısında yeni Büyükelçi Derya Kanbay'ın göreve başlaması ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki karşılanmasını değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 29/07/15 07:13
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst yazdı: "Hayalimizin gerçeğe dönüşmesi"
A- A A+

Dürüst, "Her büyükelçi gibi, ilk olarak Cumhurbaşkanı'na güven mektubu sundu. Seremoni esnasında Cumhurbaşkanı, yeni elçi Derya Kanbay'a: "Hayalimizin gerçeğe dönüşmesinin sizin dönemde gerçekleşmesini dilerim" dedi. Ayrıca Akıncı: "Dostluk, kardeşlik ilişkilerini artmasını temenni ederim" de dedi. Eksik olan "ana-yavru" ilişkisine yapılan vurgu ve Türkiye Cumhuriyeti'ne muhtaç olduğumuz mesajlarının süslenerek politik bir dille söylenmesiydi. Akıncı ile bir araya gelen elçi daha önceden Kıbrıs'ın kuzeyini hiç yaşamadığından bunu bir eksiklik olarak hissetmedi elbet. Lakin Kıbrıs'ın kuzeyindeki statükoyu avuçlarının içi gibi bilen Türkiye Cumhuriyeti'nin eskileri bu sözlerin eksikliğini de bildiler, bu konudaki eleştirilerini de yaptılar. Tıpkı bizimkilerin hissettiği ve eleştirdiği gibi…"

Dr. Çiğdem Dürüst'ün köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.