İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kalyoncu: "Amaç, insanları daha iyi yaşatmak"

Kalyoncu: "Amaç, insanları daha iyi yaşatmak"

Başbakan Ömer Kalyoncu, hükümetin amacının insanları daha iyi yaşatmak olduğunu, bunun da teknolojinin gelişmesi ve insanların bunu satın alabilmesiyle sağlanabileceğini kaydetti.

Yayın Tarihi: 30/07/15 13:36
okuma süresi: 2 dak.
Kalyoncu: "Amaç, insanları daha iyi yaşatmak"
A- A A+

Kalyoncu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karatmaca'yı kabul etti. Karaatmaca, nezaket ziyareti niyetliğindeki görüşmede, Başbakan Kalyoncu'ya görevinin hayırlı olmasını diledi.

Başbakanlık'ta saat 11.00'de gerçekleştirilen ziyarette konuşan Karatmaca, hükümetin toplumun ve parlamentonun geniş bir kısmını temsil ettiğini belirtti ve bunun kolaylaştırıcı etkileri olacağını düşündüğünü söyledi.

Bu dönemde her geçen günün bir öncekinden daha güzel olmasını ümit ettiğini kaydeden Karatmaca, hükümet icraatlarıyla halkın ve kendilerinin önünün açılmasını temenni etti.

Yaptıkları çalışmalarda devletle kol kola ilerlediklerini ve toplumun çok geniş bir kısmına hitap ettiklerini söyleyen Karatmaca birçok alana da dokunduklarını ifade etti.

Karatmaca, sosyal sorumluluk projeleriyle nerdeyse tüm bakanlıklarla iş birlikleri olduğunu belirterek bu iş birliklerini sürdürmeye kararlı olduklarını ve üzerlerine düşeni yapmaya hazır odluklarını dile getirdi.

Aybars Karatmaca, ilerlemek ve KKTC'yi diğer ülkeler düzeyinde bir teknoloji ve refah düzeyine getirmek amaçlı çalışmalarına devam edeceklerini de belirtti.

KALYONCU: "AMAÇ İNSANLARI DAHA İYİ YAŞATMAK"

Başbakan Ömer Kalyoncu da, Turkcell'in hızlı gelişen bir teknoloji içerisinde olduğunu ve genç insanlar tarafından yönetildiğini kaydetti.

"Ben de size başarılar dilerim" diyen Kalyoncu, hükümetin amacının insanları daha iyi yaşatmak olduğunu, bunun da teknolojinin gelişmesi ve insanların bunu satın alabilmesiyle sağlanabileceğini kaydetti.

Kalyoncu, "Bu anlamda siz üretiyorsunuz, biz de insanların bunu alabilmesini sağlamakla yükümlüyüz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.