İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Özyiğit: "Ülkede sivil demokratik düzen kurulması önemli"

Özyiğit: "Ülkede sivil demokratik düzen kurulması önemli"

Aydınlık Yarınlar Hareketi (AYH) Başkanı Anıl Kaya bugün Toplumcu Demokrasi Partisi'ni (TDP) ziyaret ederek, Başkan Cemal Özyiğit ve Gazimağusa milletvekili Hüseyin Angolemli ile görüştü.

Yayın Tarihi: 30/07/15 14:34
okuma süresi: 1 dak.
Özyiğit: "Ülkede sivil demokratik düzen kurulması önemli"
A- A A+

AYH Başkanı Anıl Kaya, Kıbrıslı Türklerin kritik günlerden geçtiğini, Kıbrıs sorununun hızlı bir sürece girdiğini belirterek, TDP ile halk yararına neler yapabileceklerini, hangi projelerde buluşabileceklerini konuşmak için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

TDP Başkanı Cemal Özyiğit de, öncelikli hedeflerinin Kıbrıs konusunun çözülmesi olduğunu söyleyerek, Cumhurbaşkanlığına Mustafa Akıncı'nın seçilmesiyle sürecin bir ivme kazandığını ve en kısa zamanda sonuçlanması gerektiğini kaydetti. Özyiğit, Akıncı'ya sonuna kadar tam destek vermeye kararlı olduklarını söyledi. Özyiğit, TDP'nin AKEL ve DİSİ ile işbirliği içinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Ülkede sivil demokratik bir düzen kurulmasının önemli olduğunu belirten Özyiğit, "TDP halkın bu hakkının sağlanması peşindedir" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.