İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Reşat: "Sözcü, laflarını biraz daha tertipli seçmeli"

Reşat: "Sözcü, laflarını biraz daha tertipli seçmeli"

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu'nun açıklamalarını değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 31/07/15 08:20
okuma süresi: 1 dak.
Reşat: "Sözcü, laflarını biraz daha tertipli seçmeli"
A- A A+

Reşat, "Cumhurbaşkanlığından dün gelen açıklama ile rahatladım ve bazılarına göre obsesyon haline gelen Cumhurbaşkanı'nın müzakerelerle ilgili paylaşması konusu da biraz gecikmeli de olsa arzu etiğimiz noktaya geldi. Diyalog yolu açıldıktan sonra zaten gerisi gelir diye düşünüyorum Haftaya anladığım kadarıyla takım elbiselerimizi giyip Cumhurbaşkanlığı'na gideceğiz ve Kıbrıs müzakereleri noktasında Cumhurbaşkanı'nın bize söyleyebileceği kadarını öğreneceğiz. Kendisine bir yurttaş ve kamuoyunu bilgilendirmeyi meslek edinmiş birisi olarak teşekkür ediyorum."

Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.