İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kalyoncu: "İş kazalarının önüne geçilmesi gerek"

Kalyoncu: "İş kazalarının önüne geçilmesi gerek"

İş sağlığı ve güvenliği alanında önleyici ve koruyucu hizmet veren kişiler sertifikalarını dün düzenlenen törende aldı.

Yayın Tarihi: 31/07/15 09:13
okuma süresi: 2 dak.
Kalyoncu: "İş kazalarının önüne geçilmesi gerek"
A- A A+

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı'nın 27 Nisan ile 26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildiği eğitim programı kapsamında "İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlık Eğitimi Sertifika Töreni" düzenlendi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde (UKÜ) dün akşamüzeri gerçekleştirilen törene Başbakan Ömer Kalyoncu da katıldı.

KALYONCU: "YAPILAN İŞ ÖNEMLİ"

Kalyoncu, buradaki konuşmasında yapılan işin vücut bütünlüğü ve servetin korunması adına önemli olduğunu kaydetti.

İş güvenliğinin önemine değinen Başbakan Kalyoncu, iş kazalarının önüne geçilmesi gerektiğinin altını çizerek, zararların önceden önlenmesinin de çalışmanın içinde olduğunu kaydetti.

Başbakanlıktan verilen bilgiye göre, sertifika törenine Kalyoncu'nun yanı sıra, İçişleri ve Çalışma Bakanı Aziz Gürpınar, Sağlık Bakanı Salih İzbul akademisyenler, kurum müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar da katıldı.

Kurs, İş sağlığı ve güvenliği alanında önleyici ve koruyucu hizmetler veren kişilerin sertifikalandırılması "İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası" altında çıkarılan ''İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmeti Veren Kişilerin Sertifikalandırılması ve Kuruluşların Yetkilendirilmesi Tüzüğü'' kapsamında yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.