İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Rauf Raif Denktaş Derneği'nden 1 Ağustos mesajı

Rauf Raif Denktaş Derneği'nden 1 Ağustos mesajı

Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 31/07/15 12:36
okuma süresi: 2 dak.
Rauf Raif Denktaş Derneği'nden 1 Ağustos mesajı
A- A A+

Dernek Genel Sekreteri Tuncay Özkaraşahin mesajında, "Bugün Osmanlı İmparatorluğu'nun 1571'de Kıbrıs'a ayak basarak asil ve adil duruşunun adaya hakkaniyet, düzen ve istikrar getirdiği miladın yıldönümündeyiz ,bugün Kıbrıs Türk'ünün onurlu ve haklı mücadelesinin Rum saldırılarına karşı direnişinin efsane temsilcisi ve davanın koruyucusu Türk Mukavemet Teşkilatı'nın kuruluşunun yıldönümündeyiz" dedi.

Özkaraşahin bugün Türk Mukavemet Teşkilatı ile başlayıp Güvenlik Kuvvetleri Komutalığı yapılanması ile, davanın koruyucusu ordunun oluşumunun yıldönümü olduğunu ifade etti.

Özkaraşahin, "Bizler Denkataş'cı düşünce olarak 'Fetih'den Devlet'e ' uzanışımızın haklı ve onurlu yıldönümlerini nice senelerde devlet olarak kutlanmasını temenni eder, davanın ve devletin bekasının bekçilerinden olduğumuzu bir kez daha yineleriz. Bu yolda toprağa düşen şehitlerimizi rahmetle anar, fetihden devlete geçen zorlu süreçte emeği geçen tüm bireylere minnettarlığımızı yineleriz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.