İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTAMS, sağlık çalışanlarına saldırıları kınadı

KTAMS, sağlık çalışanlarına saldırıları kınadı

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), sağlık çalışanlarını hedef alan fiziksel saldırıları ve karalama kampanyalarını kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, kalıcı bir sağlık politikası için Sağlık Bakanlığı ve hükümeti somut adım atmaya çağırdı.

Yayın Tarihi: 31/07/15 16:43
okuma süresi: 2 dak.
KTAMS, sağlık çalışanlarına saldırıları kınadı
A- A A+

KTAMS Genel Sekreteri Güven Bengihan yazılı açıklamasında, sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını vurguladı.

"Son zamanlarda Sağlık çalışanlarına yönelik fiziksel saldırılar yapılmakta ve basın yayın yolu ile de haksız bir karalama kampanyası yürütülmektedir" ifadelerine yer veren Bengihan, sağlık çalışanlarının gece gündüz büyük fedakarlıkla halka hizmet vermeye çalıştığını, yapılan suçlamaları kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirtti.

Bengihan, gelmiş geçmiş hükümetlerin uyguladığı yanlış sağlık politikalarının faturasının çalışanlara kesilmeye çalışıldığını kaydederek, şunları ifade etti:

"Halkımızın daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi ve sağlık çalışanlarının daha çağdaş ve güvenli bir ortamda verimli bir şekilde hizmet verebilmeleri için kalıcı bir Sağlık politikasına ihtiyaç olduğu ortadadır. KTAMS olarak başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere hükümeti bu konuda somut adımlar atmaya çağırır, sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduğumuzu vurgularız."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.