İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Meclis Başkanı Siber Tümgeneral Bozkurt'u kabul etti

Meclis Başkanı Siber Tümgeneral Bozkurt'u kabul etti

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı dolayısıyla Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral İlyas Bozkurt'u kabul etti.

Yayın Tarihi: 31/07/15 16:45
okuma süresi: 2 dak.
Meclis Başkanı Siber Tümgeneral Bozkurt'u kabul etti
A- A A+

Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu'nda yer alan görüşmede, Güvenlik Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Erdinç Korkuter, alay komutanları ve Polis Genel Müdür Vekili Süleyman Mannavoğlu da hazır bulundu.

BOZKURT: "HER TÜRLÜ ASKERİ GÖREVİ YERİNE GETİRECEK GÜÇTEYİZ"

Tümgeneral Bozkurt burada yaptığı konuşmada, yarın Kıbrıs Türk halkı için üç önemli tarihi olayın kutlanacağını belirterek, TMT'nin askeri ayağı olan Güvenlik Kuvvetleri'nin görevinin; KKTC'yi iç ve dış tehlikelere karşı korumak olduğunu vurguladı.

Bozkurt, Güvenlik Kuvvetleri'nin KTBK ile birlikte modern ve verilecek her türlü askeri görevi yerine getirecek güçte olduğunu söyledi. Poliste personel ve teçhizat bakımından sıkıntılar olduğunu ancak bunların görevi engellemediğini ifade eden Bozkurt, Polisin yeniden yapılandırılması için proje hazırlandığını, bu proje tamamlanınca modern bir seviyeye geleceğini kaydetti.

SİBER: "TOPLUMLAR İÇİN GÜVEN VE HUZUR ÖNEMLİ"

Meclis Başkanı Sibel Siber de, yıldönümlerinin geçmişin hatırlanması ve günün koşullarına ayak uydurulup uydurulmadığının görülmesi açısından önemli olduğunu belirterek, toplumlar için güven ve huzurun önemine vurgu yaptı.

Siber, toplumların kendini güvende hissetmesinde asker ve polise görev düştüğünü ifade ederek, barış ve huzur içinde yaşamanın toplumların en büyük hakkı olduğunu, bunların korunması için de güvenlik güçlerinin üzerine düşeni yaptığını kaydetti.

Siber, 1 Ağustos'u kutlayarak, halka güven ve barış dolu bir gelecek diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.