İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst: "Çocuklarımızın trafik konusunda bilinçlendirilmesi için elimden geleni yapmaya hazırım"

Dürüst: “Çocuklarımızın trafik konusunda bilinçlendirilmesi için elimden geleni yapmaya hazırım”

Trafikte Kazasız Yaşam Derneği (TRAKAYAD) Başkanı Hüseyin Sevay ve beraberindeki heyet, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst ile bakanlıkta bir araya gelerek projelerini aktardı.

Yayın Tarihi: 31/07/15 16:47
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst: “Çocuklarımızın trafik konusunda bilinçlendirilmesi için elimden geleni yapmaya hazırım”
A- A A+

Hüseyin Sevay, trafik güvenliği eğitiminin ülkeye kazandırılması için 2 yıldır çalışma yürüttüklerini, eylül ayında hayata geçmesini hedefledikleri somut olan projelerine destek istediklerini söyledi.

Sevay, trafik güvenliği eğitimi için hazırlanan kitapların baskıya sunulmasında Telsim'in sponsor olduğunu, sendikaların desteğini aldıklarını, Barış Mamalı'nın da katkıda bulunduğunu, projenin hukuksal boyutlarının incelendiğini, trafik konusunda Avustralya'da öğrencilere verilen kitapların KKTC'de türkçe çevirimi ile sunmak istediklerini, okullarda trafik güvenliği derslerinin eğitimin en temel unsurlarından biri olması gerektiğini kaydetti.

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, trafiğe gönül vermiş olan sivil toplum örgütleri, maddi katkı koyan sponsor kuruluşlar, toplumu bilinçlendirecek tüm kesimlerle işbirliğine hazır olduğunu, göreve geldiği ilk günden itibaren bu dönemde uyuşturucu ile mücadele ve trafik konusunda kararlı bir duruş sergileyeceğini söylediğini, çocuklarımızın gelecek nesillerin ta kendisi olduğunu vurguladı.

Yapılan bu çalışmayı memnuniyetle karşıladığını söyleyen Bakan Kemal Dürüst, trafik konusunda diğer derneklerle de hiçbir ayırım yapmaksızın , çocuklarımızın trafikte bilinçlendirilmesi için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu, Milli Eğitim Bakanklığı'nın ilgili daireleri ile gerekli çalışmaların yapıalcağını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.