İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Akıncı ile Galanos'un Maraş konusunda görüştüğü yalanlandı

Akıncı ile Galanos'un Maraş konusunda görüştüğü yalanlandı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu yazılı açıklama yaparak, hem Güney hem Kuzey basınında Cumhurbaşkanı Akıncı'nın 'Maraş Belediye Başkanı' Aleksis Galanos ile Maraş konusunu görüştüğü yönünde çıkan haberleri yalanladı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 31/07/15 20:23
okuma süresi: 1 dak.
Akıncı ile Galanos'un Maraş konusunda görüştüğü yalanlandı
A- A A+

"Rum basınından yansıtılarak Kıbrıs Türk basınında yer alan bazı haberlere göre, sözde 'Maraş Belediye Başkanı' Aleksis Galanos'un Maraş konusunu Cumhurbaşkanımız Sayın Mustafa Akıncı ile görüştüğü haberleri yapılmıştır. Aleksis Galanos'un açıklamaları üzerine yapılan bu haberler doğru değildir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Mustafa Akıncı, Aleksis Galanos ile ne Maraş konusunu ne de herhangi başka bir konuyu görüşmemiştir.

Aleksis Galonos'un, Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüştüğü şeklindeki iddiası 28 Temmuz Salı akşamı Othello Kalesi'ndeki konserden sonra verilen yemekte gerçekleşen yalnızca bir el sıkışmasından ibarettir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.