İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Savaşan: "İsimsiz kahramanlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyoruz"

Savaşan: "İsimsiz kahramanlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyoruz"

Savaşan 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında "bugün sürdürülmekte olan müzakerelerde ortaya konan varoluş mücadelesi, ancak geçmişteki direnişin üzerinde yükselerek başarıya ulaşabilecektir" dedi.

Yayın Tarihi: 01/08/15 10:10
okuma süresi: 2 dak.
Savaşan: "İsimsiz kahramanlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyoruz"
A- A A+

Savaşan mesajında "Bu günlere, 444 yıl önce Kıbrıs'ın fet edilmesi ile başlayan, TMT'nin 57 yıl önce filizlenerek yıllarca süren onurlu var oluş mücadelesi ve insanımızın büyük direnişi ile devam eden, 39 yıl önce Güvenlik Kuvvetleri'mizin teşkil edilmesi ve devletimiz, KKTC'nin kurulması ile de taçlanan çok zorlu bir sürecin ardından ulaşılabilmiştir" dedi.

İsimsiz kahramanlarımızı en içten sevgi ve saygılarımız ile selamlıyoruz...

Ahmet Savaşan mesajının devamında "Toplumsal Direniş Bayramını kutladığımız bu günde, Toplumsal Mücadele Önderimiz Dr. Fazıl Küçük ile Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Raif Denktaş'ı, korkusuzca büyük fedakârlıklarla görev yapmış ve sessizce hayata veda eden TMT'mizin isimsiz kahramanlarını rahmet ve saygı ile anar, hayattaki TMT'cileri en içten sevgi ve saygılarımla selamlayarak, vatanımızda ailelerimiz ve sevdiklerimiz ile huzur ve güven içinde yaşamamızın teminatı olan Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri ile Güvenlik Kuvvetleri'ne sevgi, saygı ve minnetlerimi sunarım" dedi.

Savaşan son olarak "Unutulmamalıdır ki; bugün sürdürülmekte olan müzakerelerde ortaya konan varoluş mücadelesi, ancak geçmişteki direnişin üzerinde yükselerek başarıya ulaşabilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Toplumsal Direniş Bayramı'nı kutluyorum.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.