İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Nam-i diğer Tavuri: "Artık tövbeliyim"

Nam-i diğer Tavuri: "Artık tövbeliyim"

Güney Kıbrıs'taki cezasını tamamlayıp KKTC'ye geçen, ancak daha önceden dolandırıcılık yaptığı nedeniyle polis tarafından tutuklanarak hapse atılan ve bir senelik cezasını bitiren Mustafa Serttaş (Tavuri) bu Pazartesi tahliye oluyor. Bu kez uslandığını iddia eden Tavuri kamuoyuna bir de mesaj iletti.

Yayın Tarihi: 01/08/15 09:15
okuma süresi: 3 dak.
Nam-i diğer Tavuri: "Artık tövbeliyim"
A- A A+

Ülkemizin tanınmış dolandırıcılarından Mustafa Serttaş, nam-ı diğer Tavuri, 3 Ağustos Pazartesi Merkezi Cezaevinden 'tövbeyle' tahliye oluyor. Tanıdıkları aracılığıyla kamuoyuna mesaj gönderen Tavuri "artık tövbe ettim" dedi.

Kıbrıs Postası - Ulaş Barış

Ülkemizin tanınmış dolandırıcılarından Mustafa Serttaş, nam-ı diğer Tavuri, 3 Ağustos Pazartesi Merkezi Cezaevinden 'tövbeyle' tahliye oluyor. Tanıdıkları aracılığıyla kamuoyuna mesaj gönderen Tavuri "artık tövbe ettim" dedi.Ünü ülke sınırlarını aşan, ayrıca hakkında bir de kitap yazılan Tavuri geçtiğimiz yıl, Güney Kıbrıs'taki 2.5 yıllık cezasını tamamladıktan sonra KKTC'ye geçmiş ancak hakkındaki suç dosyaları nedeniyle tekrardan bir yıllığına bu kez kuzeyde hapse gönderilmişti.

410 suç, 14 metrelik sabıka kaydı!

Hayatı boyunca 410 kez suç işleyerek yaşamının üçte ikisini cezaevinde geçiren, hakkındaki sabıka kaydının kağıda dökümü 14 metreyi bulan Tavuri, "Bu kadar yıl çektiğimiz cezalardan sonra, hayatımın geri kalanında artık suç işlememeye kadar verdim. Tövbe ettim ve bundan böyle hayatımı normal yollardan idame ettirme kararı aldım" dedi.

Güney Kıbrıs da nasibini almıştı…

KKTC'de işlediği suçlar bir yana, Güney Kıbrıs'ta 'iş' yapan Tavuri, Güney'de birkaç kez de hapis yattı. Geçtiğimiz yılın Mayıs'ında Güney Kıbrıs'taki cezaevinden iyi halden erken tahliye edilen Tavuri bir seferinde Kıbrıslı Rum kuyumcudan 150 bin Euro değerinde ziynet eşya alarak dolandırıcılık yapmıştı.

Cumhurbaşkanlığına aday olmak istedi…

Tavuri ayrıca, son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday olacağını da 2014'ün Ağustos'unda yazdığı bir mektupla duyurmuştu.

Tavuri hatırlanacağı üzere mektubunda, "yaptıklarım yapacaklarımın garantisidir" diyerek, cumhurbaşkanlığına gelmesi halinde kişi başı geliri, hem de demokrasiyi dünyanın en üst seviyesine çıkaracağını yazmıştı.

Şimdi kamuoyu Tavuri'nin sözünü tutup tutmayacağını merakla bekliyor…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.