İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KHK İngilizce Sınavı yapıldı

KHK İngilizce Sınavı yapıldı

Kamu Hizmeti Komisyonu'nun (KHK) Kamu Görevlileri Sınav Tüzüğü uyarınca yılda bir kez yaptığı Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı dün gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 03/08/15 09:16
okuma süresi: 1 dak.
KHK İngilizce Sınavı yapıldı
A- A A+

KHK'dan yapılan yazılı açıklamada, saat 16.00'da başlayıp 120 dakika süren sınava katılım oranının, yüzde 85.4, başarı oranının ise yüzde 35.7 olduğu kaydedildi.

Açıklamada, sınav sonrası açıklanan sonuçların geçici sonuçlar olduğu, 3 iş günü itiraz süresi sonrasında kesinleşeceği ifade edildi.

Yabancı Dil (İngilizce) Sınavında 60 ve üzeri puan alan adaylara başarı belgelerinin, itirazların değerlendirilmesinden sonra sonuçların kesinleşmesiyle birlikte, Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığı tarafından verilmeye başlanacağı belirtilen açıklamada, sonuçlara khk.kamunet.net adresinden ulaşılabileceği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.