İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

İzbul: "Sağlık hizmetleri daha da geliştirilecek"

İzbul: "Sağlık hizmetleri daha da geliştirilecek"

Sağlık Bakanı İzbul, hastane ve bazı sağlık merkezlerine yönelik sürdürdüğü ziyaretlere devam ediyor…

Yayın Tarihi: 03/08/15 14:15
okuma süresi: 3 dak.
İzbul: "Sağlık hizmetleri daha da geliştirilecek"
A- A A+

Sağlık Bakanı Salih İzbul, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi ve Lapta Sağlık Merkezi'ni ziyaret ederek, sürdürülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, İzbul, hastane ve sağlık merkezlerine başlattığı ziyaretler çerçevesinde bugün Girne bölgesindeydi.

Günün ilk ziyaretini uzun yıllar hekim olarak görev yaptığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesine gerçekleştiren Bakan İzbul'a Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürü Katayon Kobat ve Özal Kalem Müdürü Süleyman Mert eşlik etti.

Hastane Başhekimi Dr. Salih Beyoğlu ve hastane idarecilerinin hazır bulunduğu ziyarette, Sağlık Bakanı İzbul, tüm servisleri tek tek gezip çalışanlarla tanıştı.

Turizm kenti olan Girne'nin, özellikle yaz aylarında yaşanan ciddi nüfus artışına bağlı olarak, Hastanede de ciddi bir yoğunluk yaşandığına dikkat çeken Bakan İzbul, sağlık çalışanlarının burada özveriyle hizmet verdiğini kaydetti.

HEMODİYALİZ SERVİSİ SORUNSUZ HİZMET VERİYOR…

Yaklaşık bir ay önce Girne Dr. Akçiçek Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Hemodiyaliz Servisi'nde de incelemelerde bulunan Bakan İzbul, serviste verilen sağlık hizmeti başta olmak üzere hastaların evlerinden taşınmasına kadar her şeyin son derece başarılı ve sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Bakan İzbul, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'nde sürdürülen sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğini de ekledi.

LAPTA SAĞLIK MERKEZİ…

Sağlık Bakanı salih İzbul Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'nden sonra Lapta Sağlık Merkezine de bir ziyaret gerçekleştirdi.

Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Müdürü Emine Güllüelli ve Özal Kalem Müdürü Süleyman Mert'in eşlik ettiği ziyarette Bakan İzbul, Lapta Sağlık Merkezinin, geniş bir coğrafyaya hizmet veren önemli bir sağlık merkezi olduğuna dikkat çekti.

Kısa bir süre önce Lapta Sağlık Merkezi'nde gece 24.00'e kadar 112 Hızır hizmeti verilmeye başlandığını da anımsatan Bakan İzbul, bölgede verilen sağlık hizmetlerinin yanı sıra, 112 Hızır hizmetinin de geliştirileceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.