İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

CTP Kadın Örgütü'nden Kobaneli çocuklara destek

CTP Kadın Örgütü'nden Kobaneli çocuklara destek

CTP Gençlik Örgütü'nün Kobaneli çocuklara yönelik başlattığı oyuncak kampanyasına CTP Kadın Örgütü de destek belirtti.

Yayın Tarihi: 04/08/15 11:50
okuma süresi: 2 dak.
CTP Kadın Örgütü'nden Kobaneli çocuklara destek
A- A A+

CTP Kadın Örgütü, Gençlik Örgütümüzün Kobane'deki çocuklara gönderilmek üzere başlatmış olduğu oyuncak kampanyasına destek vermek amacıyla, katkı koymak kararı almıştır.

Bilindiği gibi Türkiye'nin Suruç ilçesinde 20 Temmuz sabahı Kobane'deki çocuklara ve insanlara yardım götürmek amacıyla çeşitli illerden gelen 300 kadar SGDF üyesi pırıl pırıl genç yardımlarını ulaştırmak için gerekli izinleri bekledikleri sırada toplu bir katliama uğramışlardır.

Amacı dili, dini, ırkı olmaksızın savaştan ve katliamdan etkilenen insanların başta çocuklar olmak üzere bir nebze olsun yaralarını sarmak ve acılarına ortak olunduğunu hissettirebilmek olduğu bir eylemin böyle bir vahşetle durdurulup engellenmeye çalışılması hepimizin yüreklerinde tarifsiz yaralar açmıştır.

CTP Gençlik Örgütümüzün, katledilen 31 SGDF'lii kardeşlerinin anısına başlatmış olduğu bu duyarlı kampanyaya katkı koymayı Kadın Örgütü olarak bizler de savaşlardan en çok etkilenen ve mağdur olanların kadınlar ve çocuklar olduğu bilinciyle borç bildik. Kampanya süresince en çok ihtiyaçları olabileceğini düşündüğümüz, yöreye uygun kıyafetler yanında, ayakkabı, kadın pedi, bebek bezi ve maması, çarşaf, battaniye, oyuncak, boyama kitabı ve kalemleri, kırtasiye malzemeleri gibi eşyalarla katkı koymak isteyen bütün barış gönüllüleri yardımlarını CTP İlçe binalarımızdaki görevli arkadaşlarımıza ulaştırabilirler. Şimdiden katkı koyacak herkese teşekkür ederiz.

CTP Kadın Örgütü (a)

Sibel Sorakın

CTP Kadın Örgütü Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.