İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İzcan: "İnsanımız bu siyam ikizlerinin oyununa gelmeyecektir"

İzcan: "İnsanımız bu siyam ikizlerinin oyununa gelmeyecektir"

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Başkanı İzzet İzcan yaptığı açıklamada, Birleşik Kıbrıs Partisi'nin kendi dışında kalan yurtsever, devrimci ve ilerici güçlerle birlikte ittifak siyaseti ve güç birliği içinde hareket etmeyi bilen, Kıbrıslı Türklerin barış, çözüm ve demokrasi talebini doğru okuyan bir siyasal yapıya sahip olduğunun altını çizdi.

Yayın Tarihi: 04/08/15 12:53
okuma süresi: 2 dak.
İzcan: "İnsanımız bu siyam ikizlerinin oyununa gelmeyecektir"
A- A A+

İzcan, "CTP- UBP hükümeti her iki partinin günahlarını ört pas etme, önümüzdeki seçimlere kadar insanımızın gözünü boyama amacı ile kurulmuş bir hükümettir. Birleşik Kıbrıs Partisi bu komploya karşı birbirinden farksız olan bu iki partinin siyaset sahnesinden uzaklaştırılması için demokrat ve yurtsever güçlerle birlikte mücadele etmeye devam edecektir" dedi.

Kıbrıslı Türklerin daha iyi bir yaşam, barış, çözüm ve demokrasi talebinin hiçbir siyasal yapının hırslarına terk edilemeyeceğine vurgu yapan İzcan, " Her iki parti de bugüne kadar yaptığı yolsuzluk ve usulsüzlükleri, kendi zümrelerinin çıkarları için oluşturdukları ve korudukları statükoyu yeniden reforme edeceğiz, değiştireceğiz diye halkı kandırma çabası içerisindedirler. İnsanımız bu siyam ikizlerinin oyununa gelmeyecektir" dedi.

Tüm Kıbrıslı Türkleri kucaklayacak, sadece sermaye sınıfının değil tüm insanımızın refah içerinde, eşit ve adil bir yaşam sürdürebileceği, barış, çözüm ve demokrasi mücadelesinin yükseleceği, hem sokakta hem meydanda halkın iktidarının sağlanabileceği bir yapının sağlanmasının mümkün olduğunun altını çizen İzcan, " BKP ihtiyaç duyulan değişim ve dönüşüm hedefine öncülük etmeye, dağınık duran barış güçlerinin bir araya gelmesinin sağlanması için verdiği mücadeleye kararlıkla devam edecektir" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.