İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Turizm Bakanı Sucuoğlu, Telsim yetkililerini kabul etti

Turizm Bakanı Sucuoğlu, Telsim yetkililerini kabul etti

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu KKTC Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar'ı kabul etti.

Yayın Tarihi: 04/08/15 13:27
okuma süresi: 1 dak.
Turizm Bakanı Sucuoğlu, Telsim yetkililerini kabul etti
A- A A+

KKTC Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Turizm Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Rasim Karas, Turizm Bakanlığı görevine gelen Sucuoğlu'na başarılar dilerken, Telsim ile Turizm Bakanlığı arasında daha önceden olduğu gibi işbirliği yapmaya her zaman hazır olduklarını söyledi.

Kabulde konuşan Bakan Sucuoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Telsim ile işbirliği içerisinde çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi. Telsim'in her geçen gün büyüyen teknolojik altyapısının ülke açısından büyük önem taşıdığını da söyleyen Sucuoğlu, her türlü sosyal sorumluluk projesinde yer alan Telsim'e teşekkürlerini iletti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.