İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Aziz Gürpınar Lapta Huzurevi'ni ziyaret etti

Aziz Gürpınar Lapta Huzurevi'ni ziyaret etti

4 Ağustos 2015 (bugün) gerçekleştirilen ziyarette Bakan Gürpınar'a Özel Kalem Müdürü Hasan Daniş ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs eşlik etti.

Yayın Tarihi: 04/08/15 15:42
okuma süresi: 2 dak.
Aziz Gürpınar Lapta Huzurevi'ni ziyaret etti
A- A A+

Hem huzurevinde bulunan yaşlılar hem de huzurevi personeli ile ilgili bilgi alan Bakan Gürpınar, personel ve yaşlılar ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Eski huzur evi binasının kullanılamadığından dolayı 2010 yılından itibaren yeni binada hizmet veren Lapta Huzur Evi, 35 yaşlıya ev sahipliği yapıyor.

Bakan Gürpınar 2016 yılında yapılacak olan Yeni Huzur Evi binasının da müjdesini verdi.

Geçmiş dönemde eski huzur evi arazisi üzerinde temeli atılan ancak tamamlanamayan yeni bina ile ilgili, huzur evinde bulunan yaşlıların da uzun zamandır eski huzur evine taşınma talepleri doğrultusunda, tekrar adım atılarak; 2016 yılı içerisinde sözkonusu arazi üzerine tamamen yeni ve modern bir huzur evi binasının inşaatına başlanacağını belirtti.

Yaşlılarımızın daha iyi şartlarda yaşamaları için çalışmaların devam edeceğini belirten Gürpınar, "yaşlılarımızı yalnız bırakmamalı, onların mutluluğunu artırmak için çalışmalıyız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.