İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı kendi koyduğu yasağı kendi deldi!

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı kendi koyduğu yasağı kendi deldi!

Hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde olması nedeniyle İçişleri ve Çalışma Bakanlığı'nın almış olduğu 5-8 Ağustos tarihlerini kapsayan, 12:00–16:00 saatleri arasında dışarıda çalışma yasağını bakanlığın kendisi deldi. Bakanlığa bağlı Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM) binasının inşaatında 13:20'de işçilerin çalıştığı tespit edildi.

Yayın Tarihi: 05/08/15 13:44
okuma süresi: 1 dak.
İçişleri ve Çalışma Bakanlığı kendi koyduğu yasağı kendi deldi!
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı 5-8 Ağustos tarihlerini kapsayan, 12.00–16.00 saatleri arasında dışarıda çalışma yasağı koymuş ve buna uymayanların çalışmalarının durdurulacağını, ayrıca çalıştıran kurumlara 1 asgari ücret kadar para cezası kesilebileceğini açıklamıştı.

Bugünden itibaren geçerli olan bu uygulamaya ise bakanlığın kendisi dahi uymadı. Bakanlığa bağlı olan ÇOGEM Merkezi'nin inşaatında dışarıda çalışma yasağı olan saatlerde işçiler çalışmaya devam ediyor.

Saat 13:20'de çekilen fotoğrafın çekildiği yer eski Çalışma Bakanlığı, yeni ÇOGEM binası...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.