İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kyrenia Canine Club, "Köpek Güzellik Yarışması" düzenliyor

Kyrenia Canine Club, "Köpek Güzellik Yarışması" düzenliyor

2015 yılında KKTC'deki cins köpeklerin Uluslararası Köpek Irkları Federasyonu (FCI) nezdinde Secerelerinin kayıt altına alınması ve Köpek Show'ları düzenlemek amacıyla kurulan Kyrenia Canine Club, 20 Eylül'de uluslararası hakemlerin katılımıyla bir "Köpek Güzellik Yarışması" düzenliyor. Kıbrıs Postasına konuşan Kyrenia Canine Club Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Hüsnü Tokatlıoğlu, FCI ile iletişime geçtiklerini ve bu konuda uluslararası otorite kabul edilen FCI'ın hakemlerinin etkinlikte yer alacağını söyledi. Tokatlıoğlu, Kyrenia Canine Club'ın KKTC'de kurulan bir dernek olduğunu belirtirken, FCI'dan uluslararası hakemlerin KKTC'deki yarışmaya geleceğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 17/08/15 10:23
okuma süresi: 2 dak.
Kyrenia Canine Club, "Köpek Güzellik Yarışması" düzenliyor
A- A A+

KKTC'de 2014 yılında kurulan Kyrenia Canine Club'ın, 20/09/2015 tarihinde Girne'de 19 Mayıs TMK Koleji Sahasında yapacağı köpek showunu uluslararası hakemler yönetecek. Kıbrıs Postası'na konuşan Kyrenia Canine Club Kyrenia Canine Club Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Hüsnü Tokatlıoğlu, FCI ile iletişime geçtiklerini ve bu konuda uluslararası otorite kabul edilen Köpek Irkları Federasyonu (FCI)'ın hakemlerinin etkinlikte yer alacağını söyledi.

Tokatlıoğlu, KKTC'deki cins köpeklerin Uluslararası Köpek Irkları Federasyonu (FCI) nezdinde şecerelerinin kayıt altına alınmasını amaçladığını belirtirken, FCI belgelerinin dünyanın her yerinde geçerli olduğunu vurguladı. "Amaç insanların köpeklerle ilgili olarak bilinçlendirilmesidir. Hayvanların refahının yükseltilmesidir" diyen Tokatlıoğlu, insanların bilinçlenmesine bağlı olarak da hayvanların refahının arttığını söyledi.

FCI'dan gelen uluslararası hakemler yönetecek…

20 Eylül'de Eukanuba'nın sponsorluğunda Girne 19 Mayıs TMK Koleji Sahasında gerçekleşecek köpek showundan da bahseden Tokatlıoğlu, FCI'dan gönderilen uluslararası hakemlerin, Dog Show' a katılacağını açıkladı. Tokatlıoğlu, "FCI'ın ve FCI'a bağlı kuruluşların resmi web sitelerinde Girne'de 4. Dog Show gerçekleştiriliyor şeklinde reklam var ve bu çok önemli" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.