İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

UBP Başkan Adayı Üstel: "Her istediğim makamı alabilecek güçteyim"

UBP Başkan Adayı Üstel: "Her istediğim makamı alabilecek güçteyim"

UBP Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Ünal Üstel, gittiği her bölgede kendine 'Parti için elini taşın altına koy' dendiğini belirterek, istediği her makamı alabilecek güçte olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 20/08/15 09:56
okuma süresi: 2 dak.
UBP Başkan Adayı Üstel: "Her istediğim makamı alabilecek güçteyim"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

UBP Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Ünal Üstel, UBP Genel Başkan Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. UBP'de disiplin ve otorite eksikliği bulunduğuna vurgu yapan Üstel, Kurultay süreci ile partiye ve ülkeye yeni bir dinamizm geleceğini ifade etti.

Ada TV'de Günaydın Ada programına konuk olan Üstel, UBP Başkanlığına çok fazla aday olmasını değerlendirerek, neden bu kadar çok aday çıktığını sorgulaması gereken merciinin UBP Yönetimi olduğunu kaydetti.

"UBP'yi eski altın günlerine döndüreceğim"

Üstel şöyle konuştu:

"Halk 2013'ten sonra bize güvenini yitirdi. Hem belediye seçimi hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde kaybettik. Bunlar sorgulanmalı.

Gittiğim tüm beldelerde "abilik yap, parti için elini taşın altına koy" denildi. Bana bir misyon yüklendi, ben de bunun gereğini yerine yapıyorum. Her istediğim makamı alabilecek güçteyim. Birinci turda kazanacağıma inanıyorum, UBP'yi eski altın günlerine döndüreceğim..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.