İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dikkatsiz sürüş can aldı!

Dikkatsiz sürüş can aldı!

26.08.2015 tarihinde, saat 14.30 sıralarında, Gemikonağı -Güzelyurt Anayolunun 2-3 km'leri arasında (Cengiztopel Anıtı önü), Gemikonağı istikametinden Güzelyurt istikametine doğru seyreden Deniz AVCU (K-19), yönetimindeki JA 841 plakalı salon araç ile dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip gidiş istikametine göre yolun sağına geçmiş ve o esnada karşı istikametten gelmekte olan Cavit KANNUR (E-79) yönetimindeki HL 846 plakalı van aracın önünü tıkaması sonucu yüz yüze çarpıştılar.

Yayın Tarihi: 27/08/15 07:46
okuma süresi: 2 dak.
Dikkatsiz sürüş can aldı!
A- A A+

26.08.2015 tarihinde, saat 14.30 sıralarında, Gemikonağı -Güzelyurt Anayolunun 2-3 km'leri arasında (Cengiztopel Anıtı önü), Gemikonağı istikametinden Güzelyurt istikametine doğru seyreden Deniz AVCU (K-19), yönetimindeki JA 841 plakalı salon araç ile dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip gidiş istikametine göre yolun sağına geçmiş ve o esnada karşı istikametten gelmekte olan Cavit KANNUR (E-79) yönetimindeki HL 846 plakalı van aracın önünü tıkaması sonucu yüz yüze çarpışmışlardır.

Kaza sonucu ağır yaralanan HL 846 plakalı araç sürücüsü Cavit KANNUR kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde Yoğun Bakım servisinde müşahede altına alınmış, JA 841 plakalı araç sürücüsü Deniz AVCU ise Cengiz Topel Hastanesine kaldırılarak Acil Serviste müşahede altına alınmıştır. Cavit KANNUR, almış olduğu yaralara dayanamayarak aynı gün saat 21.30'da sıralarında yaşamını yitirmiştir. Deniz AVCU tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.