İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gönderici olarak 5875 yazan kısa mesajlar KIB-TEK'e ait değil!

Gönderici olarak 5875 yazan kısa mesajlar KIB-TEK'e ait değil!

Kıb-Tek, yayımladığı basın açıklaması ile son günlerde 5875 gönderici numarası ile bazı vatandaşlara SMS geldiği ifade edilerek, bu numaranın KIB-TEK'e ait olmadığı belirtildi. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 28/08/15 09:14
okuma süresi: 2 dak.
Gönderici olarak 5875 yazan kısa mesajlar KIB-TEK'e ait değil!
A- A A+

Son günlerde, mesaj içeriğinde KIBTEK yazılmak sureti ile Kurumumuzla hiç bir ilgisi olmayan bir birinden farklı bildirimlerin yurttaşlarımıza ait cep telefonlarına gönderildiği bilgimize gelmiştir.

Gönderilen sahte kısa mesajlarda (SMS'lerde), sözde bakiye borç miktarı bildirimi veya tüketicilerimizin, adreslerine fatura dağıtılmasını talep etmeleri durumunda ek ücrete tabii tutulacağı gibi tamamen gerçek dışı bilgiler yayılmak suretiye Halkımızı, Kurumumuza karşı kışkırtmak istendiği gözlemlenmektedir.

Gönderilen sahte mesajların yoğunluğu, tüketicilerimizi uyarma zorunluluğu doğurmuştur:

Kısa mesajın kimden geldiğini gösteren yerde KIBTEK yazmayan bildirimleri dikkate almayınız.

Bir kez daha belirtmek isteriz ki; fatura dağıtımı için ek ücret talep edileceğiyle ilgili yayılmaya çalışılan bilgi de tamamen gerçek dışıdır. Kamu oyuna saygı ile duyurulur.

Tuluy Kalyoncu

KIB-TEK
Basın Sözcüsü
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.