İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

DİKKAT: TC seçimlerinde oy kullanacak TC vatandaşlarına çağrı

DİKKAT: TC seçimlerinde oy kullanacak TC vatandaşlarına çağrı

Türkiye Cumhuriyeti (TC) Büyükelçiliği, KKTC'de ikamet eden TC vatandaşlarına çağrıda bulunarak, Türkiye'de 1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde, büyükelçilikte kurulacak sandıklarda oy kullanmak isteyen ancak adres kaydı büyükelçilik konsolosluk şubesinde bulunmayan TC vatandaşlarının 31 Ağustos Pazartesi saat 17.00'ye kadar adres kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini bildirdi.

Yayın Tarihi: 28/08/15 13:57
okuma süresi: 2 dak.
DİKKAT: TC seçimlerinde oy kullanacak TC vatandaşlarına çağrı
A- A A+

Büyükelçilik, Konsolosluk Şubesi'nin hafta sonu 09.00-16.00 saatleri arasında adres kayıt işlemleri için açık tutulacağını da belirtti.

TC Lefkoşa Büyükelçiliği'nden yapılan açıklama şöyle:

"Değerli Vatandaşlarımız,

Yüksek Seçim Kurulu, 26. Dönem Milletvekili Seçimleri'ne dair seçim takvimini açıklamıştır.

Buna göre, seçimde, büyükelçiliğimizde kurulacak sandıklarda oy kullanmak isteyen, ancak adres kaydı Büyükelçiliğimiz Konsolosluk Şubesi'nde bulunmayan vatandaşlarımızın 31 Ağustos 2015 Pazartesi saat 17.00'ye kadar adres kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.
Büyükelçiliğimiz Konsolosluk Şubesi hafta sonu 09.00-16.00 saatleri arasında adres kayıt işlemleri için açık tutulacaktır.

Vatandaşlarımızın, Yurtdışı Seçmen Kütüğü sayfasından(https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtdisi.jsp…) kayıtlı olup olmadıklarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Kaydı bulunmayan veya KKTC dışında kayıtlı görünen vatandaşlarımızın itiraz ve kayıt düzeltme işlemleri 2-10 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılabilecektir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.