İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst: "Amacımız, okullarımızın eksiksiz açılmasını sağlayabilmek"

Dürüst: "Amacımız, okullarımızın eksiksiz açılmasını sağlayabilmek"

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, okul ziyaretlerine devam ediyor…

Yayın Tarihi: 28/08/15 16:09
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst: "Amacımız, okullarımızın eksiksiz açılmasını sağlayabilmek"
A- A A+

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının açılmasına az bir süre kala, okullarda devam eden tamirat ve tadilat işlerini yerinde görmek, okulların ihtiyaçlarına yönelik olarak yetkililerden bilgi almak amacıyla başlatmış olduğu okul ziyaretlerine devam ediyor.

Bu çerçevede, Güzelyurt Meslek Lisesi, Yayla Anaokulu, Özgürlük İlkokulu ve Kurtuluş İlkokulu'nu ziyaret eden Bakan Dürüst, okulların genel durumu ve ihtiyaçları hakkında, okul yetkililerinden bilgi aldı.

İlk olarak Güzelyurt Meslek Lisesi'ni ziyaret eden Bakan Dürüst, burada yaptığı açıklamasında, meslek liselerinin önemine vurgu yaparak, KKTC genelindeki meslek okullarının daha donanımlı hale getirilmesi amacını taşıdıklarının altını çizdi.

"KKTC'nin kaliteli ara eleman ihtiyacı, meslek liselerinin daha kaliteli ve daha donanımlı bir konuma getirilmesi ile karşılanabileceği gerçeğinin bilincinde hareket ediyoruz. Meslek okullarının kaliteli ara eleman ihtiyacını karşılaması yanında, ülkemizin hangi ara eleman ihtiyacı varsa o bölümlerin açılması gerekmektedir" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Güzelyurt Meslek Lisesi'nin ardından Yayla Anaokulu, Özgürlük İlkokulu ve Kurtuluş İlkokullarını da ziyaret ederek, oradaki ihtiyaçlar ve yeni ders yılına yönelik olarak yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Bakan Dürüst, okullara yönelik olarak başlatmış olduğu ziyaretlerini de ileriki günlerde devam ettirerek, her okulun ihtiyaçlarını ve eksikliklerini yerinde görerek, oradaki yetkililerden almaya devam edeceklerini de belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.