İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kutlu Evren, 30 Ağustos dolayısıyla mesaj yayımladı

Kutlu Evren, 30 Ağustos dolayısıyla mesaj yayımladı

Kıbrıs Türk halkı, 93 yıl önce Türk Ulusunun elde ettiği zaferden daima ilham almış ve her türlü imkansızlığa rağmen mücadeleden yılmayarak, milli birlik ve bütünlük içerisinde başarıya ulaşmayı, bu zaferden esinlenerek gerçekleştirmiştir.

Yayın Tarihi: 29/08/15 09:16
okuma süresi: 2 dak.
Kutlu Evren, 30 Ağustos dolayısıyla mesaj yayımladı
A- A A+

93 yıl önce ,Devlet kuran bu zaferi gerçekleştiren tüm Türk Silahlı Kuvvetler mensuplarını, kanlarını ve canlarını Türk Ulusu'nun hürriyeti, bağımsızlığı ve onurlu yaşamı için feda eden şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Atatürk'ün Başkomutanlığı'nda bu büyük zaferi mümkün kılan Mehmetçik, aynı ruh ve fedakârlık anlayışıyla 1974 Mutlu Barış Harekatını da Mücahit ile elele gerçekleştirmiş ve Kıbrıs Türk halkını da soykırım ve baskılardan kurtararak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden yolu açmıştır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ilkelerini kendine rehber edinmiş fedakâr Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü vesilesiyle bir kez daha sonsuz şükranlarımızı sunarım.

Büyük fedakârlıklarla vücut bulan ve Atatürk Devrimleri ile taçlandırılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni daha gelişmiş ve daha da kalkınmış olarak geleceğe taşımak azim ve kararlılığındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle yüce Türk Ulusu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü'nü gurur ve coşkuyla kutlarız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.