İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Reşat: "Bu kıyafetle ne ziyaret, ne de kabul olur"

Reşat: "Bu kıyafetle ne ziyaret, ne de kabul olur"

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat bugünkü köşe yazısında Biyologlar Derneği Başkanı Hasan Sarpten'in Cumhurbaşkanı Akıncı'yı ziyaret ederken giydiği kıyafeti eleştirdi.

Yayın Tarihi: 29/08/15 09:23
okuma süresi: 1 dak.
Reşat: "Bu kıyafetle ne ziyaret, ne de kabul olur"
A- A A+

Reşat, "Başta biyologlar Derneği Genel Sekreteri Hasan Sarpten olmak üzere kimse kusura bakmasın. Ama fotoğrafı gördüğüm andan itibaren bu yazı kaçınılmaz oldu. Biyologlar Derneği dün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nda ziyaret etti. Resmi kabul salonunda gerçekleştiği için bu ziyaretin ve de karşılığında haliyle bu kabulün, resmi olduğunu anlıyoruz. Zaten resmi olmasa, Cumhurbaşkanlığı basın bürosu da bu ziyaret ve kabulün fotoğrafını da basına servis etmezdi."

Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.