İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

KTAMS'ın yeni binası Salı akşamı hizmete açılıyor

KTAMS'ın yeni binası hizmete hazır...

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası'nın (KTAMS) yeni binası Salı akşamı hizmete açılıyor. Lefkoşa'da Bedreddin Demirel Caddesi'nde bulunan Sendika binasına ek olarak tasarlanan yeni binanın açılışı, saat 20.30 da düzenlenecek törenle yapılacak.

Yayın Tarihi: 30/08/15 16:43
okuma süresi: 3 dak.
KTAMS'ın yeni binası hizmete hazır...
A- A A+

KAPTAN: "BİNAMIZ MÜCADELEMİZİN ANITSAL BİR SİMGESİDİR"

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası'nın (KTAMS) yeni binası Salı akşamı hizmete açılıyor.

Lefkoşa'da Bedreddin Demirel Caddesi'nde bulunan Sendika binasına ek olarak tasarlanan yeni binanın açılışı, saat 20.30 da düzenlenecek törenle yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan, "Örgütlü çalışmada, ihtiyaçlara yanıt verecek bir bina büyük önem taşır. Bu temel düşünceyle sürekli binamızı geliştirdik. Binamız mücadelemizin anıtsal simge, KTAMS üyelerinin topluma kazandırdığı bir yapıdır" dedi.

1956 yılında kurulan KTAMS'ın kullandığı ve yaptırdığı binalar hakkında bilgiler veren Ahmet Kaptan, "Hep ileriyi kendisine hedef alan sendikamız, kurumsallaşma anlamında gelişimini büyük ölçüde tamamlamıştır. Yeni ve mevcut binalarımız hiçbir devlet katkısı almadan 4000 üyemizin sendikamıza verdiği aidatlar ile inşa edilmiştir. Bu bizlerin kaynaklarımızı ne kadar verimli kullandığımızın da göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki öncelikli hedeflerinin emekçi üyelerinin hak ve menfaatlerini daha ileriye taşımanın yanında, KTAMS'ın elindeki mevcut arazilerden birine, sosyal tesis inşa ederek üyelerin kullanımına sunma olacağını belirten Kaptan, yakın gelecekte projelerini üyeler ve toplumla paylaşacaklarını kaydetti.

KTAMS'ın yeni binasının özellikleri şöyle aktarıldı:

"1084 metrekare olan bina 1 bodrum + 3 kat ve terastan oluşmaktadır.
Binanın tümü engellilerin erişimine açıktır. Rampa ve asansörle bu erişim sağlanırken ve bir adet engelli tuvaleti bulunmaktadır.

Yeni bina yan mevcut sendika binasıyla bağlantılı olarak tasarlanmıştır.
Bodrum katta 183 kişi kapasiteli 182 metrekarelik çok amaçlı bir salon bulunmaktadır. Bu salon tiyatro gösterilerine uygun olarak tasarlanmış ve bunun için kulis kısmı da mevcuttur. Salonda 3 adet simültane tercüme odası ve 1 adet teknik oda konferanslar için projelendirilmiştir..

Zemin ve Sende kattaki alan ekonomik kuruluşumuz, bankamız Me-Koop'a aittir ve bankaya uygun olarak tasarlanmıştır. Bankanın toplam kullanım alanı 195 metrekaredir.

1. Katta 30 kişilik Yönetim Kurulu odası 110 metrekare ve 9 Kişilik Yürütme kurulu Toplantı Odası ise 44 metrekaredir.

2. Katta çeşitli kullanımlara uygun, gelişime açık 150 metrekarelik bir salon yer alıyor..

180 metrekarelik Teras çeşitli organizasyonların düzenlenebileceği bir alan olup, bu katta bir adet de mutfak bulunmaktadır. Binada katlar arası ulaşım merdivenlerin yanında asansör ile de sağlanabilecek.

Binada çeşitli kullanımlara uygun depo alanları da yer alıyor."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.