İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TÜRK-SEN: "KIB-TEK hayır kurumu değil, sermaye borcunu gününde ödemeli"

TÜRK-SEN: "KIB-TEK hayır kurumu değil, sermaye borcunu gününde ödemeli"

TÜRK-SEN Genel Başkanı Arslan Bıçaklı, KIB-TEK'in özelleştirilmesini istemenin devletinkurumlarını sermayeye peşkeş çekmek anlamına geldiğini belirtti. Bıçaklı yaptığı açıklamada "KIB-TEK'in hayır kurumu olmadığını ve özellikle sermaye temsilcilerinin tükettiği enerjiyi gününde ödemek zorunda olduklarını bilmeleri gerekmektedir" ifadelerini kullandı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 31/08/15 12:15
okuma süresi: 2 dak.
TÜRK-SEN: "KIB-TEK hayır kurumu değil, sermaye borcunu gününde ödemeli"
A- A A+

"Yıllardır kurumlarımıza sahip çıkma çerçevesinde sendikalarımızın vermiş olduğu ÖZERKLEŞTİRME mücadelesine seyirci kalan ve bu Halkımızın kurumları ekonomik sıkıntıya sokmak isteyenler özelliklede KIB-TEK'in ÖZELLEŞTİRİLMESİ için bilinçli olarak yapılan yanlışlara sesiz ve seyirci kalan özelliklede sanayi odası ve ticaret odası temsilcileri yine birilerinin düğmeye basması ile ortaya çıktılar.

KIB-TEK gibi startejik önemi olan bir kurumun özelleştirilmesini istemek devletin kurumlarının sermayeye peşkeş çekilmesine çanak tutmak anlamına gelmektedir.

KIB-TEK'in hayır kurumu olmadığını ve özellikle sermaye temsilcilerinin tükettiği enerjiyi gününde ödemek zorunda olduklarını bilmeleri gerekmektedir.

Gerek TÜRK-SEN ve üye sendikaları, gerekse diğer sendikalar ve bu ülkenin gerçek sahibi olan halkımız dün olduğu gibi bugünde yarında ülkenin vazgeçilmez değerleri olan KIB-TEK ve diğer kurumlarına sahip çıkmaya ve bu konuda her türlü yasal eylem haklarını kullanmaya devam edecektir."

Arslan Bıçaklı

Genel Başkan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.