İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

CTP ve AKEL'den Barış Günü'nde ortak toplantı

CTP ve AKEL'den Barış Günü'nde ortak toplantı

CTP ve AKEL'den oluşan heyetler bugün AKEL Genel Merkezi'nde bir araya geldi. CTP MYK üyesi Muhittin Özsağlam ve AKEL Polütbüro üyesi Christos Christophides başkanlığında yapılan toplantıda ilerleme kaydedilen barış ve çözüm sürecinde iki toplumun tekrar yakınlaşması için yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Yayın Tarihi: 31/08/15 14:06
okuma süresi: 1 dak.
CTP ve AKEL'den Barış Günü'nde ortak toplantı
A- A A+

LİDERLER VE HEYETLERİ BİR ARAYA GELECEK

Heyetler alınan ortak kararları, onaylanıp daha detaylı görüşülmesi için yarın (1 Eylül) saat 11.00'da CTP Genel Merkezi'nde gerçekleşecek olan parti liderleri toplantısına aktarma konusunda görüş birliğine vardı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda, CTP'den Parti Meclisi ve Dış İlişkiler üyeleri Aybike Yektaoğlu ile Ali Gülle ve AKEL'den Elias Demetriou ve Toumazos Tsielepis yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.