İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Erhan Arıklı, DP'den istifa etti

Erhan Arıklı, DP'den istifa etti

Prof.Dr.Erhan Arıklı, yaptığı yazılı açıklama ile uzun zamandır üyesi olduğu Demokrat Parti Ulusal Güçler'den istifa ettiğini ve enerjisini Yeni Doğuş Hareketinin başarısı için harcamaya karar verdiğini duyurdu. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 01/09/15 08:51
okuma süresi: 2 dak.
Erhan Arıklı, DP'den istifa etti
A- A A+

"Kıbrıs müzakerelerinde sona yaklaştığımız bu günlerde Rum tarafından çeşitli yetkililer verdikleri demeçlerle halkımızın moral motivasyonunu bozmakta ve ne yazık ki ne Müzakere masasından ne de Dışişlerinden bu demeçlerle ilgili tek bir yalanlama gelmemektedir.

İşin acı tarafı Milli davaya bağlı olduğu zannedilen UBP ve DP tam bir sessizliğe bürünmüş ve meydanı Rum tezlerini Rumlar'dan daha iyi savunan parti, kişi ve kurumlara bırakmışlardır. Yaşanan bu durumun yegane sorumlusu, Hükümet olacak yeterli sayıya sahipken, bir araya gelemeyen ve CTP' nin oyuncağı olan UBP ve DP ' dir.

Tarih bu süreçten bizi ve KKTC'yi mağlup çıkaracak ise bunun sorumlusu olarak bu iki partiyi ve bir düşman kardes rolü oynayan her iki parti yöneticilerini yazacaktır. Öte yandan Kıbrıs Türk Halkı uzun süredir değişim çığlıkları atarken, UBP ve DP yöneticileri bu mesajı almamakta ve bildik siyasi dümenlerle işgal ettikleri koltuklardan ölene kadar kalkmamanın formüllerini aramaktadırlar.

Bu sebeple uzun yıllardan beri çeşitli kademelerinde görev yaptığım Demokrat Parti'den istifa etmeye ve enerjimi Yeni Doğuş Hareketinin başarısı için harcamaya karar vermiş bulunmaktayım. Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımla"

Prof. Dr. Erhan Arıklı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.