İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Çavuşoğlu: "MYK üyelerine teşekkür ederim"

Çavuşoğlu: "MYK üyelerine teşekkür ederim"

UBP İskele Milletvekili ve Genel Başkan adayı Nazım Çavuşoğlu, MYK üyelerine teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 01/09/15 12:00
okuma süresi: 3 dak.
Çavuşoğlu: "MYK üyelerine teşekkür ederim"
A- A A+

Çavuşoğlu, UBP Genel Başkanı Özgürgün'ün partiye verdiği zarara dikkat çekerek MYK ve Parti Meclisi'ne seslendi. Çavuşoğlu açıklamasında şu sözlere yer verdi; ''Uzun zamandan beridir partimizde kurultay sürecinin başlaması ile birlikte tüzük değişikliği gereği yapılması gereken üyeliklerin şeffaflıktan ve samimiyetten uzak bir şekilde yapılmaya çalışıldığı, tüm partililerimizin malumu olup partililerimizi üzmektedir.

Defalarca tüzüğün ilgili maddeleri gereği üyeliklerin örgütlerden başlayarak yapılması gerekirken ve her fırsatta da bu ifade edilirken, merkezden sadece Hüseyin Özgürgün yandaşı olma kriterine bağlı olarak ciddi sayıda üyenin şeffaflıktan uzak şekilde yapılmaya çalışılması, etiğin dışına çıkılması, parti meclisinin tavsiye kararlarının hiçe sayılması büyük bir huzursuzluk yaratmıştır.

Bununla ilgili mücadele sürecimiz her platformda devam ederken, yapılan yanlış uygulamanın onay makamı olan MYK'dan atılmış olmamızla birlikte neden atıldığımız herkes tarafından daha iyi anlaşılmaya başlanmıştır.

Bu çerçevede yerleşim yerleri, bölgeler ve örgütler arası proratanın uygulanmaması, ''Ben UBP'liyim'' diyen herkesi rahatsız etmektedir. Yaptığımız mücadeleler içerisinde dün MYK üyelerine ilettiğimiz taleplerimiz sonrasında adaletsizliğe izin vermeyen ve partinin geleceği için duruş sergileyen MYK üyelerine teşekkür etmek istiyorum.

Bu aşamada dahi olsa Genel Başkan'ın ayak oyunları ile yanıltmaya çalıştığı MYK üyelerini de sağduyuya çağırır, oynanan oyunun partiye zarar vermesine müsaade etmemeleri gerektiğini, bunun için halen daha imkân olduğunu söylemek isterim.

Bunun yanında partinin geleceği ile duyduğumuz endişe ve üzüntüden dolayı partinin kurultayından sonra en büyük makam olan Parti Meclisi'ni duyarlı olmaya; iki dudağı arasında üye atayan, görevden alan, ''ben yaparım olur',' ''ben yazarım isterlerse mahkemeye gitsinler'' diyen bu zihniyete dur demek için vakit varken müdahale etmelerini ve tüzük gereği seçme seçilme hakkının adaletli bir şekilde uygulanmasının Parti Meclisi üyelerinin de görevleri olduğunu hatırlatır, 31 Ekim'de gerçekleşecek olan kurultayın sağlıklı, şaibesiz ve adaletli yapılmasını sağlamaya davet ederim.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.