İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Makina Mühendisleri Odası İçişleri ve Çalışma Bakanı'nı ziyaret etti

Makina Mühendisleri Odası İçişleri ve Çalışma Bakanı'nı ziyaret etti

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Yönetim Kurulu; İçişleri ve Çalışma Bakanı'na dün gerçekleştirdiği ziyarette hem genişletilmiş yeni bakanlığı için başarılar diledi hem de ortak mesleki sorunlar hakkında fikir alış-verişinde bulundu.

Yayın Tarihi: 02/09/15 10:06
okuma süresi: 2 dak.
Makina Mühendisleri Odası İçişleri ve Çalışma Bakanı'nı ziyaret etti
A- A A+

MMO Başkanı Emir Taşcıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada; devam etmekte olan Oda Laboratuvar binası inşaatı için maddi destek istedi. Bunun yanında Çalışma Dairesi'nin yapmakla yükümlü olduğu ancak teknik müfettiş eksikliğinden dolayı yerine getiremediği periyodik denetimlerin bakanlıkla yapılacak bir protokol çerçevesinde oda üyesi yetkili mühendislerce yapılabileceğini belirtti. Oda Başkanı Taşcıoğlu ayrıca, Kıb-Tek Yönetim Kurulunda odayı temsilen bir makina mühendisinin bulunması gerektiği talebini yineledi ve bunun için hükümet nezdinde destek talep etti.

Odanın faaliyetleri hakkında da bilgi veren Taşcıoğlu, egzos emisyon testi yapan teknik kişilerin eğitilmesi ile forklift ve vinç operatörlerinin eğitilip yetkilendirilmesi çalışmalarında sona gelindiği bilgisini aktardı.

İçişleri ve Çalışma Bakanı Aziz Gürpınar da yaptığı cevabi konuşmada Odanın taleblerini karşılamak için elinden geleni yapacağını, Odanın bir laboratuvara sahip olmasının ülke için de oldukça önemli olduğunu söyledi ve yapmakta olduğu faaliyetlerinde Oda yönetimine başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.