İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Tatar: "Özgürgün dışındaki herkes bütünleşme gösterecek"

Tatar: "Özgürgün dışındaki herkes bütünleşme gösterecek"

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan adayı Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, " UBP'de asıl sorunun Genel Başkanlık için çok aday çıkması değil, demokrasiyi katleden, parti tabanıyla kaynaşamayan, yeterince çalışmayan, siyaset üretemeyen mevcut üst yönetimden partiyi kurtarmak olduğunu" belirtti.

Yayın Tarihi: 03/09/15 11:17
okuma süresi: 3 dak.
Tatar: "Özgürgün dışındaki herkes bütünleşme gösterecek"
A- A A+

Tatar, " Genel Başkan Özgürgün dışındaki adayların günü geldiğinde partinin demokratik, katılımcı, kurumsal bir anlayışla yönetilmesi, Genel Başkanlığın ayak oyunlarına başvurulan bir makam olarak kullanılmak yerine çok çalışılan, tabanla kaynaşılan, siyaset üretilen bir yer olması için gereken bütünleşmeyi göstereceklerinden kimsenin kuşku duymamasını" istedi.

Ersin Tatar, " ne kadar demokrasi dışına çıkarsa çıksın, kendi çıkarına oladuğu zannıyla üye yazarsa yazsın UBP kurultayından başarısız çıkacak, kaybedeceklerin Özgürgün ve etrafındaki birkaç kişi olduğunu" vurguladı.

Tatar, açıklamasında şunları kaydetti:

" Genel Başkan Özgürgün hala diyalog ve uzlaşma çağrılarımıza olumlu yanıt vereceği yerde bizleri ötekileştiriyor, bizlere düşman muamelesi yapıyor.Hala, bizlerin partimizin kan kaybetmemesi, tam aksine güçlenmesi için ortaya koyduğumuz görüş ve önerileri duymazdan geliyor, bizleri medya aracılığı ile kendisine seslenmek zorunda bırakıyor.

Pazartesi günü hazırlattığı üye listesine Genel Yönetim Kurulu'ndan (GYK) onay alamayan, ertesi gün çeşitli baskılar sonucu ikna ettiği bazı arkadaşların katkıları ile GYK'dan zar-zor karar geçirebilen Sayın Özgürgün yaptıkları sonucu düştüğü durumla kendi kendini partili nezdinde yıpratmış, hem kendine hem de partimize zarar vermiştir.

Sayın Özgürgün, Pari Meclisimizi toplamaktan kaçınmakta, ilçe başkanlarını, milletvekillerini, partinin yıllanmış üyelerini, büyüklerini dikkate almamakta, kendi burnunun doğrultusunda gitmekte ve partimzin olumsuz unsurlarla medya haberlerine konu olmasına neden olmaktadır.

Halkımız ve partililerimiz şunu bilsin ki; Bizler herhangi bir üye listesi ile seçime gitmekten korkmuyoruz. Bizler, Özgürgün'ün yaptıkları ve bugüne kadar sergiledikleri karşısında tabanımızın gereken notu verdiğini görüyor biliyoruz. Bizim karşı çıktığımız partimize üye olmak isteyen ancak üye yapılmayan bir kısım insanımıza yapılan haksızlık, bazı eski üyelerimizin dışlanması, köy , mahalle ve ilçe başkanlıklarımızın devre dışı bırakılması, bölgeler ve ilçeler arasında üye bakımından yaratılan anti-demokratik dengesizliktir.Bizim isyan ettiğimiz şey, Genel Başkan'ın partimize verdiği zararlar ve insanlarımıza bizlere karşı sergilediği, saygısız, sevgisiz, yanlış tutumdur.

Ancak kimse umutsuzluğa kapılmasın; UBP, Sayın Özgürgün ve etrafındaki dar bir zümrenin yarattığı bu sıkıntıları, duyarlı üyelerimizin katkıları, bizlerin çabaları ile mutlaka aşacak ve hükümetin küçük ortağı olmak yerine , hükümeti idare eden, tek başına iktidara yürüyen bir yönetime, Kurultay sürecimizin tamamlanması ile birlikte kavuşacaktır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.