İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Avrupa Politika Merkezi Uzmanı Amanda Paul, Atalay'ı ziyaret etti

Avrupa Politika Merkezi Uzmanı Amanda Paul, Atalay’ı ziyaret etti

Avrupa Politika Merkezi Uzmanı Amanda Paul, Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay'ı ziyaret ederek Kıbrıs'taki barış süreciyle ilgili görüşlerini dinledi.

Yayın Tarihi: 04/09/15 14:58
okuma süresi: 1 dak.
Avrupa Politika Merkezi Uzmanı Amanda Paul, Atalay’ı ziyaret etti
A- A A+

Din İşleri Başkanı Talip Atalay'ın Makamında gerçekleşen ziyarete, Dış İşleri Bakanlığından Sonat Altuğ ve Din İşleri Başkanlığı Hala Sultan İmamı Şakir Alemdar'da katıldı.

Din İşleri Başkanı Atalay görüşmede, Paul'un "Kıbrıs'ta sürdürülen barış görüşmeleriyle ilgili dini liderlerin düşüncesinin ne olduğu sorusuna ilişkin olarak şunları söyledi: Dini liderlerin yaptığı görüşmelerden ve gelinen noktadan umutluyuz. Bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunmak, barışa giden yolda ciddi bir engel teşkil eden psikolojik bariyerlerin aşılmasına katkı sağlamaktadır. Burada, barış ekseninde verilen çabalar dünyaya örnek olacak niteliktedir. Bu çabaların meyvesini vereceğine inanıyorum.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.