İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Mobil kullanıcılara Telsim'den büyük kolaylık

Mobil kullanıcılara Telsim'den büyük kolaylık

Kuzey Kıbrıs'ın iletişim teknolojileri ile dijitalleşmesinde liderlik yapmak misyonu doğrultusunda müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran hizmet ve servisler geliştiren Telsim yeni bir hizmet daha geliştirdi. Telsim, mobil kullanıcıların kendilerine en uygun tarifeyi kolaylıkla bulması amacıyla internet sitesinde "Telsim Tarifem" hizmetini müşterilerine sundu.

Yayın Tarihi: 05/09/15 13:29
okuma süresi: 3 dak.
Mobil kullanıcılara Telsim'den büyük kolaylık
A- A A+

"TELSİM TARİFEM" SİZE EN UYGUN TARİFEYİ BULUYOR

Telsim'in internet adresinden (http://tarifem.kktctelsim.com) erişilen tarife filtreleme aracı ile mobil kullanıcı sadece 3 adımda kendisine en uygun tarifeyi kolayca bulabiliyor. Telsim'in abonelerine sunduğu avantajlı tarifeler hakkında detaylı bilginin yer aldığı servis sayesinde aboneler tarifelerle ilgili tüm sorularının yanıtlarını tarife filtreleme özelliğinde bulunan konuşma dakikası, hangi yöne konuşulacağı ve mesaj hakkı seçimlerini belirterek rahatlıkla bulabiliyor.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını belirten Telsim Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esra Gür, müşterilerinin hayatlarına dijital çözümlerle kolaylık getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüklerine vurgu yaparak, mobil kullanıcıların kendilerine en uygun tarifeyi bulabilmeleri için yeni bir servis başlattıklarını söyledi. Gür, "Telsim olarak abonelerimize sunduğumuz ileri ve kaliteli teknoloji hizmetinden faydalanmak isteyen tüm mobil kullanıcıların tarife ihtiyacını sadece 3 adımda belirleyerek, uygun fiyatlarla en kaliteli hizmetle ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyoruz. Mobil telefon kullanan herkes, internet sitemizi ziyaret ederek, "Telsim Tarifem"de yer alan tarife filtreleme seçeneği ile hangi tarifenin kendisine uygun olduğunu sıkıntı yaşamadan büyük bir kolaylıkla bulabilecek. Mobil kullanıcılara tarife karışıklığı yaşatmadan ihtiyaçlarına uygun tarifeleri sadece 3 adımda bulmanın rahatlığını yaşatacağımız için mutluyuz" dedi.

Bir Vodafone Grup Şirketi olan Telsim'in, Kuzey Kıbrıs'ın iletişim teknolojileri ile dijitalleşmesinde öncü olmak misyonuyla abonelerine sunduğu "Telsim Tarifem" hizmeti hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler http://tarifem.kktctelsim.com adresini ziyaret ederek kendilerine en uygun tarifeyi 3 adımda büyük bir kolaylıkla bulabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.