İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Asım Akansoy'dan Zerrin Akıncı'ya destek

Asım Akansoy'dan Zerrin Akıncı'ya destek

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gazimağusa Milletvekili Asım Akansoy, kişisel Sosyal Medya hesabından Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın kızı Zerrin Akıncı'ya destek çıktı.

Yayın Tarihi: 29/09/15 14:19
okuma süresi: 2 dak.
Asım Akansoy'dan Zerrin Akıncı'ya destek
A- A A+

Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Akansoy, açıklamasında, toplumun artık uyandığına işaret ederek, Zerrin Akıncı'ya "arkana bakma ve işini en iyi şekilde yapmaya devam et" tavsiyesinde bulundu.

Asım Akansoy'un açıklaması şöyle:

Zerrin Akıncı ile tanışma fırsatım olmadı. Tanıştığımda kendisini çalıştığı alandaki başarısından dolayı kutlayacağım. Adı ve soyadı ne olursa olsun, genç bir kardeşimizin uluslararası alanda başarılara imza atması çok önemlidir. Bizim için gurur vericidir.

Mesela bir Hüseyin Çağlayan...ne kadar başarılı, uluslararası da değil, küresel bir modacı durumunda, tüm dünyaya mal olmuş bir kişi. Mutlu olmamak mümkün mü?

Zerrin'in başarısı birileri tarafından soyadından dolayı istismar edilmeye çalışılıyor.

Nedense tüm Türkiye basını aynı anda ve aynı üslupla dergi kapağını sayfalarına taşıdı. Ne tesadüf smile emoticon değil mi? Aslancıklar iyi çalışmışlar, ama kusura bakmasınlar bu toplum artık uyandı...

Sevgili Zerrin, arkana bakma ve işini en iyi şekilde yapmaya devam et. Kıbrıs Türk toplumu sana ve senin gibi gençlere her zaman sahip çıkar, destekler.

Kolay gelsin.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.