İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sağlık Bakanı İzbul, İstanbul'da kalp ameliyatı oldu

Sağlık Bakanı İzbul, İstanbul'da kalp ameliyatı oldu

Sağlık Bakanı Salih İzbul, İstanbul'daki bir hastanede kalp ameliyatı oldu. Bakanlık Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert'in Kıbrıs Postası'na verdiği bilgiye göre İzbul'un ameliyatı, Sağlık Bakanlığı'nın protokol gereği anlaşmalı olduğu İstanbul'daki bir hastanede gerçekleşti. İzbul, geçtiğimiz hafta Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde kontrol amaçlı anjiyo olduktan sonra ileri tetkik için İstanbul'a sevk edilmişti. İzbul dün sabah ise İstanbul'da sevk edildiği hastanede kalp ameliyatı gerçekleşti. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre ise İzbul'un sağlık durumu iyi…

Yayın Tarihi: 01/10/15 11:25
okuma süresi: 2 dak.
Sağlık Bakanı İzbul, İstanbul'da kalp ameliyatı oldu
A- A A+

Kıbrıs Postası

Sağlık Bakanı Salih İzbul, İstanbul'daki bir hastanede kalp ameliyatı oldu. İzbul, geçtiğimiz hafta Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde kontrol amaçlı anjiyo olduktan sonra ileri tetkik için İstanbul'a sevk edilmişti. İzbul dün sabah ise İstanbul'da sevk edildiği hastanede kalp ameliyatı gerçekleşti.

Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert'in Kıbrıs Postası'na verdiği bilgiye göre İzbul'un ameliyatı, Sağlık Bakanlığı'nın protokol gereği anlaşmalı olduğu İstanbul'daki bir hastanede gerçekleşti.

Öte yandan Bakanlık Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanı İzbul'a İstanbul'da ilgili uzmanlarca yapılan ileri tetkiklerden sonra, kalp ameliyatı yapılması kararının verildiği belirtildi.

Ameliyat başarılı geçti, İzbul'un genel sağlık durumu iyi…

Sağlık Bakanı Salih İzbul'a dün sabah yapılan kalp ameliyatının son derece başarılı geçtiğinin altı çizilen açıklamada Bakan İzbul'un, genel sağlık durumunun da iyi olduğu belirtildi.

İzbul'un bugün yoğun bakım ünitesinden çıkarılması bekleniyor…

Açıklamada, Bakan İzbul'un şu an itibarıyla yoğun bakım ünitesinde müşahede altında bulunduğu ancak, bugün yoğun bakım ünitesinden çıkarılmasının planlandığı da kaydedildi.

İzbul'un sağlık durumuyla ilgili gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecek…

Sağlık Bakanı Salih İzbul'un geçtiğimiz hafta Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde kontrol amaçlı anjiyo olduğu ve saptanan bazı noktalardan sonra, hastane hekimlerince ileri tetkik için yurt dışına sevk edilmesi kararının üretildiği anımsatılan Bakanlık açıklamasında, Bakan İzbul'un sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin, kamuoyuyla paylaşılmaya devam edileceğine de vurgu yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.